Alkuperäinen ohje on peräisin Dallasin (kyllä, sen tv-sarjan) kotiranchiltä eli The Southfork Ranch Cookbookista, jonka olen saanut lahjaksi Kalifornian reissulla kesällä 1988 (!!!). Ohjetta piti vähän soveltaa, kun ei nuo sikäläiset mittayksiköt ole ihan hallussa ja joitakin aineitakaan ei koti-Suomesta löytynyt. Tein ruuan marinoiduista ohuista fileistä, joten jätin leivityksestä suolan pois. Pitää joskus kokeilla marinoimattomista, silloin voi maustaa vähän ronskimmin. Hyvää oli riisi-ruissekoituksen ja wokattujen kasvisten kanssa!

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Texican Chicken

1 dl vehnäjauhoja

1 tl chilijauhetta

½ tl suolaa

mustapippuria

400 g broilerin fileitä

pieni sipuli silppuna

3 dl kanalientä

0,5 dl sherryä

1 dl chilikastiketta

1 tl valkosipulijauhetta

1 tl siirappia

Sekoita jauhot ja mausteet, leivitä broiskut ja ruskista pannulla öljyssä. Laita broiskut uunivuokaan. Kuullota sipulisilppu pannulla, lisää liemi ja mausteet. Kiehauta ja hauduta 5 min. Kaada liemi vuokaan ja hauduta 175-200 asteessa 40 minuuttia.