Veriletut, puolukka, perunamuussi, salaatti
Teriyakilohi, jasmiiniriisi, wokkikasvikset
Broileripiirakka
Wappulounas Casa Toscanassa
Minestronekeitto

Sain taannoin lahjaksi Antti Vahteran ja Visa Nurmen Sekametelisoppaa -kirjan. Kivasti tehty ruokakirja; toisaalta laadukkaita perusohjeita, mutta myös sellaista piperrystä, joihin ei sorru kuin pahimmassa kokkausmielenhäiriössä. Nyt tuli kokeiltua sieltä veriletut ja teriyakilohi. Veriletut tekivät kauppansa, mutta onhan se taikina aika roisin näköistä...

Teriyakilohi oli herkullista! Yksinkertaista ja niin hyvää.

600 g lohta (nahka pois ja suorakaiteen muotoisiksi paloiksi)
1 dl teriyakikastiketta
2 rkl fariinisokeria
2 rkl vettä

Lämmitä teriyakikastike, ja sekoita siihen sokeri ja vesi. Kierittele lohipalat liemessä ja laita uuniin 175/15 min. Valele välillä liemellä. Lisäksi jasmiiniriisiä sekä soijalla ja fariinisokerilla maustettuja wokkikasviksia.

568674.jpg