Voi tolkku, että voi olla ruoka hyvää! Olen tätä samaa tehnyt joskus kanttarellituorejuustosta, ja sekin oli hyvää, mutta Chavroux oli kyllä ylivoimainen. Lisukkeeksi keitetyt perunat ja kasviksia tai salaattia, herkullista helposti ja nopeasti.

754954.jpg

Vuohenjuustolohi

600 g lohifileetä
150 g Chavroux'ta (pehmeää vuohenjuustoa); määrä on aika runsas, mutta vähemmänkin saa laittaa jos ei tykkää niin voimakkaasti juustoisesta
öljyä vuokaan
suolaa, mustapippuria, kuivattua tilliä

Leikkaa lohifileeseen viilto keskelle. Tee viillon kautta taskut kohti fileen reunoja koko fileen pituudelta. Jätä päistä vähän kiinni, niin juusto ei leviä. Täytä filee vuohenjuustolla. Ripottele fileen pinnalle mausteet. Voitele uunivuoka öljyllä, ja nosta filee vuokaan. Kiertoilmauunissa 175 asteessa 25 minuuttia.