200 g margariinia
1,5 dl sokeria
3 munaa
2 tl vaniljatomusokeria
2 tl leivinjauhetta
1,5 dl perunajauhoja
1,5 dl vehnäjauhoja
3 tl tummaa kaakaojauhetta
100 g rouhittua tummaa suklaata
mustaherukkahilloa
Voitele ja korppujauhota rengasvuoka.
Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Yhdistä kuivat aineet, ja lisää taikinaan siivilöiden. Lisää suklaarouhe ja sekoita. Kaada puolet taikinasta vuokaan, laita päälle mustaherukkahilloa ja kaada päälle loput taikinasta. 200 astetta / 45 min.
Hillo saa olla aika kiinteää. Laitoin itse nektaria ja hilloa sekaisin, oli liian löysää ja kun taikina on aika kiinteää, marjaseosta valui vuoan reunoille ja kärähti siihen - ei hyvä... Kiinteämpi hillo olisi pysynyt kuosissa. Mustaherukka antoi kyllä ihanasti mehevyyttä suklaiseen kakkuun.
Kommentit