Pohja
4 munaa
1,5 dl sokeria
½ dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
3/4 dl kaakaojauhetta
1,5 tl leivinjauhetta
Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri. Lisää siivilöiden joukkoon kuivat aineet. Jauhojen mittasuhteita voi muutella, tällä jaolla tulee hyvin murea ja suklainen. 175 asteessa 20-30 min uunista riippuen.
Täyte
kevyesti sokeroituja pakastevadelmia, jonka päälle kermavaahto-vadelmahillosekoitusta.
Kostutukseen laimeaa vadelmamehua
Kuorrutus
200 g tummaa suklaata
2 dl vispikermaa
Sulata suklaa, vaahdota kerma ja yhdistä hieman jäähtynyt suklaa kermavaahtoon, vatkaa tasaiseksi.
Koristeet on tehty sokerimassasta, silmät sokerikuorrutteella ja suu geelivärillä. Lisäksi raesokeria.
Kommentit