Sain ohjeen Tuulialta, jolla on ehtymätön varasto ihania reseptejä. Jään odottelemaan rouvan ruokablogia ;D Tätä on nyt kesäkurpitsasesongin aikaan tullut tehtyä pari kertaa. Helppo ja herkullinen ateria tuorepastan ja vastaraastetun parmesaanin kanssa.  

kesäkurpitsaa (noin ½ / ruokailija) 
sitruunan mehu ja kuori (pienen kesäkurpitsan kanssa puolikas)
sipulia maun mukaan (itse laitoin pienen kurpitsan kanssa kaksi pientä shalottia)
reippaasti valkosipulia
ruokakermaa
suolaa, mustapippuria
silputtua persiljaa

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä. Kuullota sipulit oliiviöljyssä ja lisää kesäkurpitsaviipaleet. Kypsyttele pehmeiksi, lisää sitruunan mehu ja kuori. Lisää kerma, kuumenna ja mausta. Lopuksi pinnalle persilja.