Menyyy

Voileipäpöytä
limettimarinoitua kuhaa saaristolaisleivällä (voiteluun oivariini, koristeeksi tilliä ja rosepippuria)
* poronfileetä ruisnapilla (uunissa paistettu ulkofilee, piparjuuritahnalla maustettu maustamaton tuorejuusto, koristeeksi puolukkahilloa)
hunajabroiskua patongilla (tacotuorejuusto, hakattu tomaatti)
* kinkkukolmioleipiä (jättihitti, johtunee cocktailmiekoista)

Vadelma-omenapiirakka
Siniset macaronit
Lusikkaleivät
Banaani-suklaamuffinit minikokoisina


Täytekakku omena-diplomaattikreemitäytteellä
* kostutus laimennettu päärynämehu
* koristeena sokeriautoja, suklaa- ja päärynäströsseliä sekä geelivärillä värjättyä marsipaania.

Omenahillo ja vaniljainen kreemi toimivat oivallisesti yhteen. Marsipaanin värjäys geelivärillä ei onnistunut alkuunkaan. Mustasta geelistä ja valkoisesta marsipaanista tuli lähinnä violettia, joten sudin radalle sitten pullasudilla lisää geeliväriä. Harmi, kun ei ollut aikaa lähteä hakemaan mustaa väriä =( Lopuksi innostuin vielä näpertämään marsipaanista ja punaisista karkeista kanttarit.

+ karkkia, popcornia, maissinaksuja, muumikeksejä ja banaanivohveleita