Kesä ja grillikausi alkavat olla taakse jäänyttä elämää ja on aika palata arkisten patojen äärelle. Tosin tänään ei kovin arkiselta tuntunut keittiön tuoksu, sillä padassa hautui kyytön palapaistia burgundilaisittain. Mitkä tuoksut! Vielä kyytipojaksi munakoisosalaattia, joten taidan tuoksua lähipäivinä vahvasti valkosipulilta.

Viikon ruokalistan pohtiminen on ollut kovin tuskaisaa, joten havaitsin joskus muinoin toimineeni suht fiksusti ja tallentaneeni tänne viikkomenyyn jos toisenkin. Tässä tämän viikon viritykset:

Ma: äidin ja lasten ruokinnasta huolehtivat Hesen teinit (aina ei voi ehtiä kokata)
Ti: ryynimakkaroita á la Makuliha, perunamuussi (kasvikset: täysin yliarvostettuja...)
Ke-to: burgundinpataa, muussia/riisiä, munakoisosalaattia
Pe: aasialaisviritteisiä broilerin fileepihvejä, nuudelia, jotain rehuja... (aasialaisviritteisyys voisi tarkoittaa vaikka sitruunaruohotahnaa, kookosmaitoa, chiliä, valkosipulia tms)

Lisäksi on herkuteltu leipäjuustolla ja lakkahillolla, pensasmustikoilla (tämän kesän henk.koht.suosikki) ja jugurtilla sekä mustaherukkarahkaa olisi vielä loppuviikoksi luvassa.