Ma: Lihapata (jäi viikonlopulta)
Ti: Salsalohi
Ke: Kanatortillat, salsa, guacamole ym.
To: Lihapullat

Jos avokadot ehtivät kypsyä pussissaan, teen guacamolen itse. On ihan merkittävästi parempaa kuin purkkitavara. Viime aikoina en ole juuri ehtinyt kokkaamaan muuten kuin pikaisesti säveltäen. Milloinkahan ehtisi taas selata ajan kanssa keittokirjoja, ja etsiä kaikkea uutta kokeiltavaa?

Edit: Ei toi suunnitelma sit toteutunut muuten kuin lohen osalta. Kana päätyi hedelmäiseen soosiin ja jauheliha pakkaseen. 

Edit 2: Tuo hedelmäinen soosi oli niinkin simppeli, että valmiiseen currykastikkeeseen (siis pussisellaiseen) pilkotaan sekaan banaania ja nektariinia. Enpä olisi uskonut, että pussisoosista tulee niin hyvää!