Pakastimesta löytyi paketti puna-ahventa, joka ei missään tapauksessa kuulu suosikkikaloihini. Pitihän se syödä pois, kun kerran oli tullut ostettua. Paketin kyljestä löytyi ohje, joka - yllätys yllätys - tuotti mitä herkullisimman makuelämyksen. Tällä ohjeella meillä tehdään kalaa toistekin, ja kolmannenkin kerran ;D Tosin kuorrutuksen alla saattaa olla jotain muuta kuin puna-ahventa.

400 g pakastepuna-ahventa
½ tl suolaa
½ sitruunan mehu

Anna kalan sulaa sen verran, että palat irtoavat toisistaan. Mausta ja laita uuniin voidellussa uunivuoassa, 225 astetta 20 min.

Kuorrutus
50 g voita
1 tl rakuunaa
1-2 viipaletta paahtoleipää
½ dl parmesaaniraastetta (okei, saattoi sitä mennä desikin)
3/4 dl silputtua persiljaa

Murenna leipä. Sulata voi kattilassa ja lisää rakuuna, paahtoleipämurut, parmesaani ja persilja.
Kaada kalasta valunut liemi pois. Lusikoi kuorrutus kalapalojen päälle ja laita uuniin 10 minuutiksi.

 1244448981_img-d41d8cd98f00b204e9800998e