Kauppalehti Option koekeittiöstä bongattu ohje, kannatti kokeilla.

2 dl rusinoita
1 dl sherryä
700 g broilerin fileepihvejä
2 dl vehnäjauhoja
suolaa, pippuria, öljyä
1 sipuli viipaleina
3 valkosipulinkynttä silppuna
2 kirpeää omenaa kuutioina
1 banaani viipaleina
2 dl mantelilastuja
3 dl voimakasta kanalientä (3 dl vettä, 3 rkl kanafondia)
2 dl tequilaa

Laita rusinat likoamaan sherryyn.
Paloittele hedelmät ja sipulit
Laita jauhot, suola ja pippuri lautaselle. Pyörittele broilerifileet jauhoissa. Paista öljyssä ruskeiksi ja nosta lautaselle talouspaperin päälle valumaan.
Pannulle öljyä, kuullota sipulit. Lisää hedelmät, mantelit ja rusinat liemineen. Lisää nesteet ja anna hautua kannen alla 15 min. Tässä vaiheessa "tuoksut" hyökkää silmille, jos raotat kantta ;D
Lopuksi kypsennä ilman kantta 10 min. Lopputulos on pehmeän makea, eikä ikinä uskoisi, että tässä on läträtty viinalla reippaasti!