Inspiraatio reseptiin on monesta eri ohjeesta, kun just sopivaa ei googlaamalla ja keittokirjoista löytynyt. Tällaisella virityksellä lähdetään sörssäämään, katsotaan muuttuuko matkan varrella ;D

Edit: Ja muuttuihan se, kun ei löytynyt tuorejuustoa jääkaapista.

1245165588_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja

225 g ruisdigestivejä
100 g sulatettua margariinia

Täyte

200 g valkosuklaata
200 g maitorahkaa
2 munaa (keltuaiset ja valkuaiset eroteltuna)
2 dl laktoositonta vispikermaa
8 liivatelehteä (vähempikin voisi riittää) 
½ sitruunan mehu = n. ½ dl 
1 dl sokeria
tuoreita mansikoita

Pinnalle mansikoita, vadelmia, mustikoita

Murskaa keksit kaulitsemalla muovipussissa. Sekoita joukkoon sulatettu voi ja painele irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota valkuaiset ja puolet sokerista. Vaahdota kerma. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja sulata ne kuumaan sitruunamehuun. Sulata suklaa mikrossa (täydellä teholla n. 45 sek).  Sekoita keskenään loput sokerista, juusto, suklaa ja keltuaiset.
Lisää liivate ohuena nauhana. Lisää kermavaahto ja lopuksi nostele joukkoon valkuaisvaahto. Kaada puolet massasta keksipohjalle, laita päälle paloitellut mansikat ja kaada loput juustomassasta vuokaan. Jääkaapissa yön yli.

Koristele tuoreilla marjoilla ennen tarjoilua.