1241979311_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja ruis- ja grahampaahtoleipää

Täyte 1 savulohi-ranskankerma-kermaviiliseos, maustettu kuivatulla tillillä, sitruunamehulla, sitruunapippurilla ja ripauksella suolaa

Täyte 2 valmis tsatziki

Koottu irtopohjavuokaan järjestyksessä ruisleipä - lohi - grahamleipä - tsatziki - grahamleipä - lohi - ruisleipä

Leivät kostutin sitruunamehulla maustetulla kasvisliemellä

Yön yli painon alla jääkaapissa. Kelmu unohtui ympäriltä, mutta pohjalla oli leivinpaperi, jonka avulla oli helppo siirtää koko komeus tarjoiluvadille.

Kuorrutus maustamaton tuorejuusto notkistettuna ranskankermalla,kevytmajoneesia ja tilkka maitoa.

Pinnalle katkarapuja, hienonnettua savulohta (tilkka sitruunamehua mausteeksi) ja yrttisilppua (basilika-ruohosipuli-viinisuolaheinä-tilli)