Pohja ruis- ja grahampaahtoleipää
Täyte 1 savulohi-ranskankerma-kermaviiliseos, maustettu kuivatulla tillillä, sitruunamehulla, sitruunapippurilla ja ripauksella suolaa
Täyte 2 valmis tsatziki
Koottu irtopohjavuokaan järjestyksessä ruisleipä - lohi - grahamleipä - tsatziki - grahamleipä - lohi - ruisleipä
Leivät kostutin sitruunamehulla maustetulla kasvisliemellä
Yön yli painon alla jääkaapissa. Kelmu unohtui ympäriltä, mutta pohjalla oli leivinpaperi, jonka avulla oli helppo siirtää koko komeus tarjoiluvadille.
Kuorrutus maustamaton tuorejuusto notkistettuna ranskankermalla,kevytmajoneesia ja tilkka maitoa.
Pinnalle katkarapuja, hienonnettua savulohta (tilkka sitruunamehua mausteeksi) ja yrttisilppua (basilika-ruohosipuli-viinisuolaheinä-tilli)
Kommentit